Terminy ferii:  ferie 2023, ferie 2024

Znakowanie żywności - warsztat w ramach Akademii Wiedzy o Zdrowiu

Warsztat odbędzie się 4 lutego o godzinie 10:00 w formie online.

W trakcie zajęć uczestnicy dowiedzą się:
  • jakie informacje muszą obowiązkowo znaleźć się na opakowaniu lub etykiecie środków spożywczych
  • na czym polega zasada rzetelnego informowania
  • jakie błędy najczęściej można spotkać na etykietach żywności oraz na co należy zwrócić uwagę w trakcie dokonywania zakupów

Prowadzący: mgr inż. Maciej Wojciechowski
Absolwent Biotechnologii na Wydziale Biotechnologii i Nauk o Żywności Politechniki Łódzkiej. Posiada wieloletnie, praktyczne doświadczenie zawodowe zdobyte w akredytowanych laboratoriach badawczych. Wcześniej jako próbkobiorca, pracownik laboratorium mikrobiologicznego, fizykochemicznego oraz sensorycznego, obecnie Kierownik Działu Konsultacyjno-Szkoleniowego w firmie JARS S.A., gdzie zajmuje się organizacją i prowadzeniem szkoleń oraz doradztwem w obszarze prawa żywnościowego (w szczególności w zakresie znakowania żywności). Prelegent wielu szkoleń oraz konferencji, skierowanych w szczególności do producentów żywności, importerów oraz sieci handlowych.


data ostatniej modyfikacji: 2022-02-03 19:11:17
Komentarze
Polityka Prywatności