Jeśli marzysz o byciu profesjonalnym szefem kuchni, o własnej szkole
gotowania, o własnej restauracji, o gwiazdkach Micheline to zapraszamy
na kierunek
KUCHARZ. Najlepsi
szefowie kuchni też kiedyś zaczynali. Jedni w szkołach, inni po prostu
rzuceni na głęboka wodę, musieli zapłacić frycowe u innych wielkich
szefów kuchni, na zmywakach lub jako chłopcy na posyłki. Początki
zazwyczaj były trudne, ale wiesz co? Wszyscy jak jeden mąż powtarzają do
dziś: WARTO.
Jeśli wolisz tworzyć „na słodko”, czeka na Ciebie kierunek CUKIERNIK. Nie
obiecujemy, że zawsze będzie czekoladowo i przyjemnie, ale obiecujemy,
że nasza szkołę skończysz jako wykwalifikowany cukiernik, a Twoje
słodkie dzieła, zadziwią niejedno podniebienie.
Szkoła gwarantuje:
- BEZPŁATNE MATERIAŁY SZKOLENIOWE
- WŁASNE PRACOWNIE
- SUPLEMENTY DYPLOMÓW W JĘZYKU ANGIELSKIM
- MIN. 50% ZAJĘĆ PRAKTYCZNYCH
- INNOWACYJNY SYSTEM PRAKTYK Z REFERENCJAMI OD PRACODAWCÓW